Najprv si pripravíme omáčku - všetky ingredience zmiešame dokopy.
Nakrájame si cibuľu. Nemala by byť úplne na tenko. Cca 5 mm je tak akurát.
Kuracie mäso si nakrájame na približne 2 cm kúsky a posolíme.
Vajíčka si rozbijeme do misky a pomocou vidličky ich jemne pošťucháme, aby vznikol taký mramorový efekt.
Robila som po jednej porcii, takže som si všetky suroviny rozdelila napoly. Na panvicu dáme cibuľu a prilejeme omáčku. Keď začne jemne vrieť, pridáme kúsky mäsa. Necháme variť. Občas jemne premiešame, resp. mäso poobraciame. Panvicu nemusíme zakrývať pokrievkou.
Vajíčka som pridávala na dvakrát. Skúste pridať najprv viac bielkov keďže potrebujú dlhší čas na uvarenie. Nechajte chvíľu povariť.
Pridajte zvyšok vajíčok a opäť nechajte chvíľu povariť. Tu bude záležať od preferencií.
Originálne by mali byť vajíčka tak napoly uvarené, ešte sa roztekajúce. Ja som ich uvarila už celkom dosť, keďže u nás v rodine niektorí členovia nemajú radi takéto napoly uvarené vajíčka.